Scene Midt ARTIST

Marte Hallem i Scene Midt har jobbet som artist i flere år, og har blant annet gitt ut to soloalbum som har fått gode kritikker i lokal, regional og nasjonal presse. Marte samarbeider med musikere fra hele Midt-Norge, og holder konserter sammen med ulike konstellasjoner. Hun gjør også en del oppdrag på ulike lukkede arrangement rundt omkring, og kombinerer gjerne artist-oppdrag med rollen som programleder og konferansier på ulike events.

Line Heie Hallem, søster til Marte og samarbeidspart i Scene Midt, har også gjort en del konserter, blant annet sammen med søster Marte. Under Olsokdagene på Stiklestad har de i flere år stått for konseptet Haugtussan i Hallemsmarka, som er en utendørs visekonsert krydret med ulike humorinnslag:

Arnstein Langåssve i Scene Midt jobber ikke så mye som artist, mest som formidler og skuespiller. På Haugtussan i Hallemsmarka har han bidratt med humorinnslag, samt noen solistiske sangnummer. Arnstein har gjennom sin lederjobb på eventsatsinga vår, kontakt med mange store artister, og kan lage arrangement for ulike kunder hvor han booker de artistene kundene ønsker.


Haugtussan i Hallemsmarka, foto: Espen Storhaug


Trøndersk Matfestival 2016, foto: Oimat

 

 

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no