Scene Midt EVENT

Scene Midt leverer ulike tjenester til eventbransjen, alt fra programledelse og artistoppdrag til totalleveranser på teknisk gjennomføring.

Først litt om vår EVENTSATSING:

Det siste året har Scene Midt under ledelse av Arnstein Langåssve utviklet en spesifikk satsing på eventer og ledelse av store kulturproduksjoner. Arnstein har lang erfaring både på og bak scenen, og vet hva som kreves når det kommer til praktisk gjennomføring av store store konferanser, konserter, festivaler og forestillinger. Arnstein har tidligere vært ansatt på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, hvor han blant annet var produksjonsleder for Olsokdagene. I år som i fjor er han innleid som sentral aktør for gjennomføringen av Vømmølfestivalen i Verdal, samt for Øras dager og flere andre store kultur-eventer i privat regi. Våren 2017 var Scene Midt totalleverandør av teknisk sceneproduksjon for Landsmøtet i Senterpartiet.  Som underleverandører for oss hadde vi mange dyktige og kreative firma fra Innherred: Jannicke Interiør på design og styling, Stiklestad Lyd og lys på nettopp lyd, lys og lysdesign, Ravn Film og Echo Media på kameraproduksjon og Vestvik Reklame på grafisk design.

I mars 2017 var Arnstein var produksjonsteknisk leder for Drømmeaften i Trønderhallen – med Trondheimssolistene og ulike artister av internasjonalt kaliber på scenen:

PROGRAMLEDELSE:

Både Arnstein og Marte leverer tjenester som programledere og konferansierer for ulike festivaler, konferanser og kulturarrangement. Eksempler på dette er Trøndersk Matfestival, Årskonferansen til NHO Trøndelag, Promo Trøndelag, VANN – nasjonal konferanse om vann, Trøndelagskonferansen– Utdanningskonferanse i Midt-Norge, Olsokdagene på Stiklestad og Olavsfestdagene i Trondheim, for å nevne noen.

Ta kontakt dersom du trenger hjelp med arrangementsledelse!

[email protected]

Tlf: 91641161 (Arnstein), tlf 95198780 (Marte)

Kontakt oss

Scene Midt AS

Jernbanegata 1, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: [email protected]