Førjulsmoro med minikonsert

Det blir girlander. Og misteltein. Og BINGO med MINIKONSERT! Ta på deg julekula, grankvasten og gjør klar sparken! Vi garanterer stressfri sone med rom for latter, musikk og god mat og drikke.

Til vanlig framstår de antagelig som forholdsvis seriøse, det er i alle fall det de tror selv. Marit er finansrådgiver i bank, mens Marte jobber med «krig og fred og livet og sånn» gjennom diverse teater- og filmprosjekt. Denne kvelden kan vi imidlertid garantere at du kommer til å se dem fra en helt annen side!
– Førjulsbingo skal være maks upretensiøst og grensesprengende trivelig, tenker vi. Det er kanskje ikke dit du drar for å ta de dypeste samtalene, men ta gjerne med deg gjengen for å ha ei artig stund sammen med oss! Noen fine julesanger blir det, så i beste fall greier vi å perse fram litt sentimental julestemning også, ler de to. Førjulsbingoen skal foregå første uka i desember.  3. og 4. desember besøker de Famille i Steinkjer og Levanger, og den 6.desember er det Verdal Hotell som er stedet.

Hardcore bingoerfaring
At Marit og Marte skal arrangere bingo sammen, var det kanskje ikke alle som så komme, men bingo er ifølge duoen noe som har fulgt vennskapet deres helt fra ungdomsskolen av.
– Familien til Marit har hatt tradisjon for å gå på bingo, og jeg var så heldig å få være med mora til Marit og ei venninne på bilbingo for en del år tilbake. Det var en stor opplevelse, som resulterte i en scene både i et teaterstykke og en større magasinreportasje i Adresseavisen. Det er mye fasinerende med bingo, og mye morsomt også. Bilbingo var for meg en helt spesiell opplevelse, ler Marte. Marit har de siste årene hatt bingo hjemme i hagen sin i forbindelse med Vømmølfestivalen, og har i tillegg erfaring som bingooppleser på samfunnshuset i Vinne.
­– Jada jada, vi kan godt si at vi snakker hardcore bingoerfaring, så dette blir det ekte vare, med premier på alle rekker og kaffe på hjørnene. Er det bingo, så er det bingo!

Gøy å leike i lag igjen!
Marte og Marit har stått på scenen sammen flere ganger før, men nå er det mange år siden.
– På høy tid at det skjer noe igjen, jeg har savnet det sånn, sier Marte. Hun sier at når hun først skal gjøre noe på scenen igjen, er Marit førstevalget.
– Hun får meg til å senke skuldrene og le av meg selv- det er godt, det! Jeg kan garantere at hun vil få dere til å le også. Og så er jo Marit en godt skjult sangfugl med en stor stemme, skryter Marte. Marit har de siste årene gjort en del sangopptredener på ulike eventer, og av og til er hun også å se på humorfronten.
– Men det er lenge siden vi laget show i lag! Dette blir jo noe annet, men jeg tror det blir artig å leike litt sammen igjen, både med hverandre og folk som kommer. De fleste av oss trenger å senke skuldrene og hygge oss litt i førjulstida, sier Marit.
Det er bare å sette av datoene og begynne leite fram nisselua og pelskåpa etter mormor.

DATOER OG KONTAKTINFO FOR BORDBESTILLING: 
3. desember kl 19: Famille Steinkjer (bestilling@famille.no)
4. desember kl 19: Famille Levanger (bestilling@famille.no)
6. desember kl 19: Verdal Hotell (resepsjon@verdalhotell.no/ Tlf 74078800)Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no