Oda fra havet 2018

BLI MED PÅ SPEL I HAVGAPET!

Det blir garantert en stor teateropplevelse, med mange dyktige skuespillere og regissører fra Innherred. Du får også oppleve vakker og eksotisk kystnatur. Bli med til Mausundvær og Oda fra havet!

Oda fra havet er et teaterstykke skrevet av Marte Hallem basert på triologien «Folket i Spåhålet» av Vidar Oskarson. Stykket handler om ungjenta Oda som vokser opp på Mausund. Hun vil gjerne bli fisker, men møter mye motstand mot dette. Det er en fortelling om å vokse opp på Trøndelagskysten på 70-tallet, om kvinnekamp i Utkant-Norge, om kjærlighet og håp, om tro og overtro, og om å leve med havet som nærmeste nabo og viktigste næringsvei- på godt og vondt.

I år er det mange profesjonelle fra Verdal og resten av Innherred som er involvert. Årets Oda spilles av Evy Kasseth Røsten. Arnstein Langåssve er regissør, og Marte Hallem er assistent på koreografi og regi. I tillegg får dere bl.a. møte både Erlend Haga, Tor Ove Hallem og Jostein Grande, for å nevne noen kjente navn.

Billetter kjøpes her

og mer informasjon om spelet finner du her.

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no