APROPOS ADVENT – ET ALTERNATIVT JULEBORD

Ennå ikke bestemt dere for julebord? Vi har et alternativ til deg og din omgangskrets:
Kom på konsert i foajeen på Turnéteateret, og nyt en nydelig julebuffet servert av Ørens Meieri rett i forkant!
Etter konserten går dere under toglinja igjen, og blir med på dans med Kalles på Ørens!

Hva har Rasmus Rohde, Marte Hallem og Ronny Kjøsen til felles? Jo, de er alle musikere og komponister fra Trøndelag, og holder nå sin aller første intimkonsert sammen. Det skal skje i Turnéteaterets foajé i Verdal den 1. og 2. desember, begge kvelder kl 21.00.
Det blir fin musikk og god stemning. Humor, god mat og godt drikke. Det er nok ikke fritt for at det også blir magiske toner på både gitar, trekkspill og trøorgel. Også en dæsj advent, selvfølgelig.

Multitalentet Rasmus
Rasmus er nasjonalt kjent for sin særegne barnemusikk, har gitt ut mange kritikerroste plater og vunnet flere spellemannspriser. I tillegg til å turnere med Rasmus og verdens beste band, satser han nå i voksensegmentet, og på denne intimkonserten i Verdal kommer publikum til å få høre en del nye låter fra Rasmus, i tillegg til sanger som ”Mor og far sin sang”, ”Bursdan te Jesus”, ”Gul snø”, og «Jul en gang te», for å nevne noen. Sistnevnte låt er fra fjorårets kritikerroste oppsetning «Snøhula» på Nord Trøndelag Teater /Turneteatret.

Trekkspiller i nasjonalt format
Ronny Kjøsen er organist og trekkspiller, og en «nestor» innen trøndersk folkemusikk og gammeldans. Han er et oppkomme av gode historier og en mye brukt komponist og arrangør.

Martes eneste julekonsert
Marte har bestemt seg for å la det bli med to konserter før jul i år. De skjer på Turnéteateret disse dagene. Rasmus var gitarist og arrangør på den første av de to platene Marte ga ut. De kommer til å framføre noen låter derfra, samt sanger som ”En gammel raubrun boks med kakemenner”, ”Hvis du kom” og ”Fimbulnatta”. Marte jobber også med ny musikk, og ønsker å presentere noen nye låter i samarbeid med Rasmus og Ronny denne kvelden. I tillegg får publikum høre noen skråblikk på jul- og adventsfeiring, og kanskje blir også Marte såpass julenostalgisk at hun må ta med et par egne versjoner av sine yndlingsadventslåter.

JULEBUFFET:
Turnéteateret har innledet samarbeid med Ørens Meieri på matservering i forbindelse med konserten Apropos Advent. De som ønsker å kjøpe seg julebuffet med ulike varme og kalde retter og diverse desserter, kan bestille bord hos Ørens og få buffeten til 590 kroner per pers ved å vise billett til konserten(vanlig pris er 790). Buffeten åpner kl 1900. Vi starter å spille litt over kl 21.00, så da er det bare å ta de få skrittene under toglinja, så er dere der:) Kalles spiller til dans på Ørens Meieri, og dere er også velkomne dit etter konserten er ferdig.

BILLETTER TIL KONSERTEN BESTILLER DERE HER:

https://www.turneteatret.no/forestillinger/apropos-advent-1-og-2-desember-ved-turneteatret-i-trondelag

VELKOMMEN!

 

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no