Hedda-nominasjon til Line!

Line er nominert til årets beste kvinnelige hovedrolleinnehaver av Hedda-juryen! Scene Midt er kjempestolt, og gratulerer så mye med nominasjon! Stykket «Rekyl» er en monolog hvor Line står alene på scenen hele veien. Vi har vært i Molde og sett forestillingen, og er enig med Hedda-juryen om at dette fortjente en nominasjon, for ikke å si nominasjoner:

Forestillingen er nemlig nominert i hele tre kategorier: Beste kvinnelige hovedrolleinnehaver, beste audiovisuelle design og beste forestilling!

I tillegg er vi kjempestolte over sambygding og kollega Hildegunn Eggen, som også er Hedda-nominert for beste kvinnelige birolle i forestillingen «Brødrene Karamasov». Vi ønsker dem begge lykke til på utdelingen 18. juni i Oslo!

Her er litt info om Rekyl:

Manus av George Brant, Regi Franzisca Aarflot – Teater Innlandet i samarbeid med Nordland Teater og Franzisca Aarflot Produksjoner.

«Rekyl» er et dagsaktuelt monodrama om de menneskelige og moralske kostnadene ved dronekrigføring. George Brants prisbelønte teaterstykke, med originaltittel «Grounded», har blitt spilt mer enn 60 steder verden over siden urpremieren i 2013. Idenne oppsetningen er det første gang det er satt opp i Norge.

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no