DrømmeAften i Trønderhallen!

 

drommeaften-bredde

Vet du hva Eir Inderhaug, Trondheimssolistene, Gjermund og Einar Olav Larsen, Ola Marius Ryan, Eirik Hegdal, Peer Gynt og Hans Jørgen Støp har til felles, bortsett fra å være internasjonalt anerkjente artister i toppklasse? Jo, de skal opptre sammen på en helt unik musikalsk aften i Trønderhallen. Og Scene Midt er stolt medarrangør.

Arnstein Langåssve i Scene Midt har i samarbeid med noen svært kulturinteresserte personer satt i gang denne unike konsertopplevelsen. 31. mars 2017 skal Trønderhallen omskapes til en storslått gallaarena med alle rettigheter en atmosfære som er det stjernespekkede artistgalleriet verdig.

BILLETTER PÅ KULTAR.NO

Grammynominert husband

Trondheimsolistene blir husbandet som skal være grunnmuren i konsertopplevelsen. De har i mange år reist verden rundt og skapt magiske øyeblikk, lovordene og musikknominasjonene på verdensbasis er blitt mange. I år har de hele tre grammynominasjoner, den 8., 9. og 10. i rekken.
Kunstnerisk leder i Trondheimsolistene Øyvind Gimse synes ideen med DrømmeAften var spennende, han liker spesielt tanken på at de får utfordret seg innenfor forskjellige musikksjangere og ikke minst endelig skal få gjøre noe sammen med Eir Inderhaug.
Spelets egen Eir
Trondheimsolistene og Eir har flere ganger snakket om å gjøre noe sammen, men har ikke fått det til å passe før nå. Når vi tok kontakt med Eir ble vi møtt med en alltid smilende Eir som raskt svarte at dette hørtes kjempespennende ut, hun var med. Eir er for publikum i Trøndelag mest kjent for sin rolletolkning av Gudrun i Spelet om Heilag Olav. Hun er nesten som verdaling å regne etter å ha skapt minneverdige øyeblikk i spelamfiet i hele 12 år, noe som ble kronet med Stiklestadprisen i 2006.
Hun har vært fast solist i operaen i Nurnberg og Deutche Oper am Rhein. I tillegg har hun hatt suksesser både i Det kongelige teater i København, Komische Oper i Berlin og den Norske Opera og Ballett.
– Det er mange år siden Eir gjestet Innherred, men nå har folk sjansen til å høre hennes fantastiske stemme! Kanskje kommer det et lite gjensyn med Gudrun også, sier Arnstein Langåssve.

Larsen-brødre, Gynt og Støp

Eir og Trondheimssolistene er ikke de eneste i DrømmeAften sin artiststall som høster stor anerkjennelse internasjonalt. Børdrene Larsen fra Verdal er godt kjent for publikum, og har flere spellemannspriser på samvittigheten. Hans Jørgen Støp er for mange kjent som frontfiguren i Locomotives. Han har produsert og skrevet musikk for mange kjente artister i Norge, og driver selv med ulike musikkprosjekt i tillegg til å jobbe som høgskolelektor ved Nord Universitet. Han er håndplukket for å tolke en melodi som har blitt hørt over 200 millioner ganger på Youtube og nære 100 millioner ganger på Spotify.
Peer Taraldsen bedre kjent som ”Peer Gynt” er en høyt anerkjent bluesrocker som har turnert over hele verden.
– Han kommer virkelig til å skape bølger under konserten, og har arrangert et heftig gitarnummer sammen med Trondheimsolistene, lover Langåssve.

Operaduett med Ryan og Inderhaug?
Ola Marius Ryan har etablert seg som en kjent og kjær operasanger i Norge. Han har blant annet fått Trønder Avisas musikkpris, Sparebankens TÆL-Stipend for å nevne noe.
– Kanskje får vi oppleve han og Eir synge duett? Sist men ikke minst har vi med oss en av Norges fremste saksofonister, Eirik Hegdal fra Inderøy. Her snakker vi kremen av norsk jazz, sier Langåssve.
Han håper folk i Trøndelag lar seg inspirere av et  mangfoldig og kvalitetsspekket konsept og kommer på en unik konsertopplevelse i trønderhallen 31. mars. Det hele vil bli ledet av våre to dyktige konferansierer Marte Hallem og Erling Dahl jr.
– Det er kun denne sjansen dere får! Én kveld, én konsert og ett helhetlig magisk øyeblikk–  rett og slett en DrømmeAften!

drommeaften-bilde-1

 

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no