Informasjonsmøte om KABARET KONGERIKET

SM_33

Våren 2016 skal Scene Midt sette opp en kabaret for ungdom mellom 15 og 20 år. Marte Hallem lager en helt ny historie som kabareten bygger på, og det vil bli mulighet for å utfolde seg innen teater, sang og dans. For skriveinteresserte ungdommer, vil det også være åpning for å bidra i skriveprosessen. Kabareten ledes av profesjonelle instruktører tilknyttet Scene Midt, og Verdal Teaterlag er med som samarbeidspartnere. Mandag 30. November kl 20.00 ønsker vi å informere om prosjektet. Det skjer i våre lokaler på Verdal togstasjon (inngang fra stasjonshallen).

Alle interesserte ungdommer er velkomne på møtet!

Send også gjerne en mail til post@scenemidt.no for å melde din interesse.

Håper vi ses!

 

Kontakt oss

Scene Midt AS

Gamle Kongevei 24, 7650 Verdal

Telefon:+47 91641161

E-Post: post@scenemidt.no